KAJAKK

Foto: Caroline Johansen

Alle må stille med egen kajakk og være klar til å padle  når startskuddet går kl 09.00. ved flytebryggene på Lysefjordsenteret, Oanes. 

Det er et krav at kajakken skal være selvflytende dersom du går rundt.

Kajakken kan legges på transportstativ på Flørli kai. Husk å ta med lastestropper for å feste din kajakk. Legger du kajakken på stativ uten å feste den er du selv ansvarlig hvis den skulle blåse ned ved et uhell. Vi har ikke stativ til alle, men de første kan benytte seg av kajakkstativ.

Ingen må padle uten sikkerhetsutstyr som vest, årepute, vannpumpe/øsekar (med mindre kajakken er selvlensende) og fløyte. Det forventes at deltakerne kan bruke dette og har øvd på kameratredning. Anbefalt utstyr se www.utinaturen.no/ Bruk gjerne refleksvest.

Alle kajakkene blir levert på Oanes/Forsand samme dag med turistferja på ettermiddag ca. kl 14:30. 

OBS!

Det er begrenset plass til å komme seg på fjorden ved Lysefjordsenteret, det er derfor lurt å være tidlig ute med å komme deg på sjøen så slipper du å stå i kø. 
Når du ankommer Flørli går du i land v/ferjelemmen. Dersom du kommer til Flørli når ferja ligger ved kai ca. kl. 10:50 og 13:10 går du i land ved småbåtbrygga og får hjelp der. Følgebåter vil vise hvor du skal gå i land.