Tripp Trapp Triathlon arrangeres av Stavanger Turistforening, og er årets høydepunkt for alle som elsker blodsmak og melkesyre. Vi ønsker å gjøre årets utgave av Tripp Trapp Triathlon minneverdig for deltakere og publikum. Derfor trenger vi mange ekstra hender som kan hjelpe til med logistikk når årets tøffeste utfordring går av stabelen i Lysefjorden: 25 km kajakk, 4444 trappetrinn, 12 km terrengløp og 30 km sykkel.

TTT er kanskje dét arrangementet blant STFs 1000 årlige arrangementer som krever flest frivillige per deltaker. For hver tredje deltaker i konkurransen står det en frivillig bak. Vi har en rekke forskjellige oppgaver før, under og etter lørdag 27. august, og vil gjerne ha din hjelp.

Her kan du melde deg på som medhjelper.

Arbeidsoppgaver pulje 1
Startområdet ca kl. 07.30.-14.00

 • Registrering, parkeringsvakt, ta imot sykler, plassere sykler på lastebil, dele ut startnummer, hjelpe deltakere på sjøen.
 • Etter at starten har gått reiser vi med båt til Flørli: 
  • Hjelpe padlere på land ved Flørli ferjekai, bære kajakker ombord på ferje/transportbåt, losse kajakker av ferja på Lauvvik, registrering av deltakere før de starter på trappene.

Vinddalen

 • Deltakerne kommer i mål på løpedelen i Vinddalen, før de finner sykkelen sin og starter på siste etappe inn mot mål. Her har vi behov for medhjelpere som observere at det går greit med deltakerne, i tillegg vil disse være medhjelpere for Folkehjelpen som har ansvar for sikkerhet.

Arbeidsoppgaver pulje 2
I målområdet fra ca. kl. 13.30.-19.00.

 • Ta i mot deltakere ved mål, registrering, nedrigging.

Andre oppgaver

 • Fotograf og filming med drone: Vi trenger flere fotografer, både på sjøen, Flørli, ved Vinddalen og sykkeletappen.  
 • Følgebåt: Vi trenger mange følgebåter, har du mulighet til å stille med båt, ta kontakt. Eget infoskriv sendes til alle som stiller med følgebåt.
 • Baktropp: Vi trenger to personer som går bak siste deltaker fra Flørli til Vinddalen (må være i god fysisk form).
 • Sykkelvakt Vinddalen: Vi trenger en person som kan passe sykler i Vinddalen fra kl. 11.-13.30.
 • Kajakkvakt på Oanes: Vi trenger en person som kan passe kajakker på Oanes kai fra kl. 13.30.-20.00.  
 • Transport før og etter arrangementet. Vi har mye utstyr som skal fraktes til og fra arrangementet. Vi trenger hjelp til å pakke, frakte og rigge dette både før og etter konkurransen. 

Klokkeslett
Løpet starter kl. 09.15. De som skal hjelpe til må være på Oanes i god tid før dette, senest en time før, og helst 07.30.

De som skal være med på arbeidsoppgavene for pulje to kan komme til Lauvvik 13.30. Du er selvfølgelig velkommen til å være med i begge puljene.

Ønsker du å overnatte på hytta Flørli, kan du reise inn fredag og være med å ta i mot kajakker på lørdag, huk av for dette i skjemaet. Vi dekker overnattingen på Flørli-hytta. 

Venn/familie/ledsager
Skal du være med å følge en deltaker under TTT er det genialt å være med som medhjelper til arrangementet. Du får da være med gratis til Flørli og har mulighet til å få med deg mer av arrangementet og deltakeren du følger.