Påmelding 2022

Foto: Kenneth McDowell

Påmelding for 2022 har åpnet.

Klikk her for å melde deg på!

Prisen inkluderer:

Frakt av kajakken trygt og sikkert fra Flørli til Oanes/Forsand.

Sikkerhetsbåter på Lysefjorden.

Redningsbil underveis i løypa.

Norsk Folkehjelp har tilgjengelig mannskap ute.

Redningsbil i Vinddalen og svingene ned mot Øvre Espedal.

Lykkefølelse når du kommer i mål!

1. Påmelding/avtale

Påmelding skjer ved direkte påmelding og betaling på nettsidene. Medlemmer må bruke medlemsnummer for å få medlemspris.

2. Avbestilling/refusjon

Se våre avbestilling og refusjonvilkår her

3. Venteliste

Ved avmelding blir førstemann på ventelisten kontaktet. 

4. Erklæring

Alle deltagere som melder seg på TTT, som er en aktivitet i regi av Stavanger Turistforening (STF), er vel vitende om de ulike risikoer dette innebærer. Jeg aksepterer at verken TTT og STF, eller personer som opptrer på vegne av disse, kan gjøres ansvarlig for noen form for skade som skulle skje meg i tilknytning til arrangementet. Med skade menes både skade på person og skade på ting. Du er selv ansvarlig for å stroppe fast kajakken på stativ på Flørli dersom du ønsker å bruke stativ. Verken TTT eller STF har noe ansvar for eiendeler som sekk, sykkel og kajakk ved et tyveri. Påmelding bekrefter at jeg ikke har eller har hatt sykdommer som kan framkalle akutte anfall, og jeg bekrefter at jeg ikke er påvirket av alkohol eller andre rusmidler under arrangementet.

Som deltaker skal du være klar over at du ikke er forsikret gjennom TTT og STF dersom en ulykke oppstår i løpet av arrangementet.

Bilder som blir tatt under arrangementet, av arrangørenes fotograf, kan bli brukt i fremtidig markedsføring, og STF har rettigheter til disse bildene. Bildene etter turen legges ut på Bildegalleri på nettsiden.