SYKLING

Foto: Kenneth McDowell

Alle må stille med egen sykkelhjelm og lys foran og bak. Det kan være lurt å ha med ekstra sykkelslange og verktøy. 

Du må levere sykkelen ved start.  Herfra vil den bli fraktet til Vinddalen hvor vi har dem under oppsyn til du henter den etter løpingen. Du kan også kjøre sykkelen opp selv, men husk å få startnummer på den først ved sekretariatet i startområdet.

Ingen kan starte senere enn kl 18:15 på sykkeletappen

De første 800 meterene av sykkeletappen går på grusvei, resten på asfalt. Det er flere ferister som skal passeres. Vær obs på krappe svinger i starten av etappen og kryssing av vei like før mål hvor det kan være mye biler til/fra ferja Oanes-Lauvvik. 

NB! Fullfører du ikke løpet, må du selv få fraktet sykkelen ned før bakkemannskapet kommer ned fra fjellet, eller gi beskjed til leder Norsk Folkehjelp og sekretariatet ved mål på Oanes – så slipper vi en unødvendig leteaksjon.

Bagasje som du ikke bruker på sykkeletappen kan legges igjen i kasser som er plassert ut langs sykklene i Vinddalen. Vi vil frakte ned bagasje så fort som mulig, men noe ventetid må påregnes. Vi ber om at ingen deltakere selv kjører til Vinddalen og henter bagasjen for å unngå trafikkfarlige situasjoner for deltakerne som fortsatt er i løypa.